Vino să înveți limba elfă sau să devii cavaler Jedi în acest week-end la Final Frontier 5

Week-end-ul ce stă să înceapă, pe 2 și 3 aprilie, te provocăm să intri în lumea magică de la Final Frontier ediția a V-a, singurul târg de carte SF & Fantasy din țară. Timp de două zile, cartierul general al pasionaților de carte, lumi fantastice și supereroi este deschis la Connect Hub (B-dul Dacia nr. 99, la Piața Spaniei) de la ora 11.00 la 19.00.

7 Seri - 33x42 mm

Imagintează-ți: cărți SF la jumătate de preț, peste 30 de titluri noi-nouțe, apărute special pentru acest eveniment, întâlniri cu autorii și lansări de carte cât e ziua de lungă și multe alte evenimente, pe toate le găsești în PROGRAMUL târgului.

Îți vei putea întregi și colecția de benzi desenate, romane grafice și figurine cu cele mai proaspete exemplare ale eroilor tăi preferați, reîmprospătează-ți stocul de board games cu noi achiziții de la târg sau poți alege cărți SF și Fantasy direct de la sursă, în limba engleză. Află lista completă a EXPOZANȚILOR.

Ca să poposești mai mult în tărâmul Final Frontier, avem pentru tine ATELIERE trăznite precum Atelierul de limbă elfă sau poate vrei să vezi ce hibrid a rezultat din combinarea performance-ului unei trupe de teatru cu un atelier de scriere creativă. Te mai ademenim cu o Board Games Room unde poți încerca pe săturate jocuri de la Creative Board Gaming.

Detalii de atmosferă: cavalerii Jedi de la Fan Clubul Star Wars au pentru tine o probă de foc: Star Wars Trial – demonstrează cât ești de priiceput și poți căștiga un Holocron Jedi!

Intră în lumea Final Frontier!

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.

Când: 2 – 3 aprilie 2016

Unde: Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piața Spaniei)

Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

 

Leave a Reply