Final Frontier #4 – te ademenim cu prețuri speciale și evenimente

Te punem într-o situație dificilă la târg, știm. Anul acesta, la Final Frontier trebuie să alegi între a-ți petrece timpul la evenimente, lansări de carte și ateliere, sau a da iama în reducerile oferite de expozanți.

În weekend-ul 28 și 29 martie ne vedem la Nexus Club (B-dul. Elisabeta nr. 37) pentru ediția #4 Final Frontier, singurul târg de carte dedicat genurilor SF & Fantasy.

Vizual FF4

Cu această ocazie am pregătit pentru tine lansări de carte: Sharia de Roxana Brînceanu, Ceasul Fantasmelor de Oliviu Crâznic sau Conexiunea Mona Lisa de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde Neuromantul și Contele Zero. Discuții pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râșnov, despre colecția Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. I-am adunat laolaltă pe scriitorii cei de seamă și i-am așezat cap de pluton pe Oliviu Crâznic și Sebastian A Corn, ca invitați  speciali ai ediției.

Iar dacă-ți vor trezi invidii și vei dori să-i întreci la un moment dat, înscrie-te la atelierul „Debutează în SF & Fantasy” – demou-ul atelierului de scriere creativă în SF & Fantasy organizat Bookblog.ro și Revista de Povestiri, Duminică, de la 16:30 la 17:30. Atelierul este coordonat de Michael Haulică și Oliviu Crâznic; te poți însrie trimițându-le o întrebare pe adresa: [email protected]

Programul complet Final Frontier #4 aici.

Cât despre reduceri:

Crux Publishing vă așteaptă cu o reducere de 15% la toate cărțile, Red Goblin reduce cu 10 % figurinele și board games, iar de la ei plecați cu o revistă de benzi desenate gratuit dacă ați cumpărat deja 3.

Nemira vine cu până la 50% reducere, iar Editura Tritonic vă ademenește cu prețuri cu 80% mai mici. Anticarul nostru vine cu peste 100 de cărți și filme SF la 5 ron. Și aproximativ 100 de jocuri de console (Ps3, Wii, Xbox 360, Ps2) la 25 ron.

Millenium Books taie 25% din prețuri special pentru târg, iar 101 figurine vă oferă o reducere de 10%.

 

1 thought on “Final Frontier #4 – te ademenim cu prețuri speciale și evenimente

  1. Pingback: Anonymous

Leave a Reply