Două vești bune!

Ce mai faceți, fani ai cărților SF & Fantasy?

Ne este sincer dor să vă reîntâlnim.

De aceea, la final de martie, am strigat adunarea generală pentru a patra ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF & Fantasy. Rezervați week-end-ul 28-29 martie, ne vedem la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cișmigiu).

Asta ar fi prima veste bună :).

Dar veștile bune nu vin niciodată singure 😉 (cel puțin în domeniul SF & Fantasy).

Bucuria numărul doi e că la aceaastă ediție a târgului v-am pregătit și un concurs de fan fiction. Da, invităm fanii cu chef de așternut povești pe hârtie și cu multă imaginație în buzunare, să-și ia eroul preferat de-o aripă și să-l pună într-o situație nouă, creată de ei.

Tema: personaju tău preferat tocmai a lansat o carte (de aici încolo aveți libertate totală…)

Juriul: format din membri ai celor mai mari fan cluburi din țară.

Înscrierea: până pe 22 martie trimite povestirea ta (maxim 2 pagini de word, times new roman, 12) la adresa [email protected], cu titlul mailului Concurs fan fiction – Final Frontier 4.

Premierea: pe 29 martie, în a doua zi de târg, la fața locului 😀

Ce câștigi: premii în cărți și alte lucruri faine aduse de expozanții noștri (apropo, aruncă un ochi la Expozanți 😉 ), iar cea mai bună povestire va fi publicată chiar pe site-ul Final Frontier.

  • Pana la urmă avem doi câștigători, unul ales de Societatea Tolkien și unul ales de Fan Club Star Wars : Alexandra Derea și Cristina Ghidoveanu. Vă multumim tuturor pentru texte!

2 thoughts on “Două vești bune!

  1. Pingback: Concurs: povestiri fun fiction

  2. Pingback: Anonymous

Leave a Reply