Cum a fost la prima editie Final Frontier

A fost un târg de carte vizitat de mulți oameni pasionați, a fost un loc în care să te distrezi și a mai fost multă animație. Dar pentru că lauda de sine nu este niciodată prea convingătoare, vă spunem și care au fost impresiile participanților.

Reprezentanții editurii Millenium Books au fost încântați de câtă lume le-a vizitat standul și, sub sintagma “Low expectations, great results“, Horia Ursu a declarat că „ne temeam că ne-om uita unii la alţii, peste culoarul gol dintre standuri”. Nu a fost cazul, pentru că cei peste 1000 de vizitatori au umplut binișor spațiul 🙂 .

Lansarea antologiei Steampunk a avut un public numeros, la fel și lansarea cărții Ștefanei Czeller, Cerneală și sânge. Ar mai fi de remarcat mantiile fluturânde ale cavalerilor Jedi care au venit să susțină o prezentare despre Star Wars, mesele pline de la tarabadejocuri.ro unde mulți testau boardgame-urile înainte să le cumpere și strigătele de încurajare ale celor care și-au înscris roboțeii în concursurile de sumo organizate de magazinul Robofun.

Ne-am bucurat să auzim de la autori precum Michael Haulică că un astfel de eveniment este binevenit, cât despre aerul de convenție SF&Fantasy despre care s-a vorbit, nu poate decât să ne bucure faptul că am dat un prilej de întâlnire fanilor acestui gen.

Cei de la librăria Nautilus, care au adus titluri în limba engleză, ne-au asigurat că mai vin și la ediția viitoare întrucât în cea de-a doua zi au fost nevoiți să-și aprovizioneze standul cu noi cărți.

De reținut pentru ediția viitoare: o să alegem o sală mai ușor accesibilă sau o să o semnalizăm mai vizibil, pentru că mulți s-au plâns că am fost greu de găsit.

Vă mulțumim că ați insistat totuși să ne găsiți și că ați venit în număr atât de mare, mulțumim și expozanților care au avut încredere într-o astfel de inițiativă și promitem că la anul o să ne descurcăm și mai bine!

Poze de la târg găsiți aici (prima zi) si aici (a doua zi).

Leave a Reply