Cele mai vândute cărți SF& Fantasy la Final Frontier #6

În week-end-ul 1-2 aprilie a avut loc cea de-a șasea ediție Final Frontier, singurul târg de carte dedicat genurilor SF & Fantasy. Evenimentul a fost găzduit de Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), partener principal al ediției.

În decorul fantastic al Casei Artelor au pășit peste 1000 de vizitatori pentru a se bucura de cele mai noi cărți SF & Fantasy, dar și de titluri la prețuri speciale, board games, benzi desenate, obiecte fan art sau obiecte imprimate 3D. Alături de ei au venit și Darth Vader, soldații imperiali, dar și elfy creați chiar în fața vizitatorilor într-un demo de make-up SF.

 Printre titlurile preferate de cumpărători se numără:  

Kraken” de China Mieville, „Orion va răsări” de Poul Anderson  și „Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August” de  Claire North de la editura Paladin.

Însoțitorul lui Iisus” de George Arion, urmat de „Ucide-l pe Tată” de Sandrone Dazieri de la editura Crime Scene Press

Dintre titlurile în limba engleză aduse de Books Express, cititorii au ales „World of Warcraft Chronicle, Volume 2”. Iar în ceea ce privește benzile desenate, Hac!Bd i-a convins pe vizitatori în special prin comics-uri în limba engleză dar și cu „Haiganu” și „Testamentul de ciocolată”, romane semnate de Marian Coman.

Fata de la nord de ziuă” de Alexandru Voicescu a fost pe primul loc în vânzări la standul editurii Herg Benet. „Inima Dragonului” de Mircea M. Țara a ocupat aceeași poziție la editura Crux, în timp ce titlul cel mai vândut al editurii Tritonic a fost „Cel ce doarme și visează” de Cezarina Anghilac.

La standul editurii Nemira s-au vândut cel mai bine noutățile din colecția Nautilus, cu precădere seria „Outlander” de  Diana Gabaldon și cărțile lui Ernest Cline: „Ready Player One” și „Armada”, dar și „Soarele umbrit” de N.K. Jemisin și noua ediție „Omul din castelul înalt”, de Philip K. Dick. Mulți cititori au cumpărat romanul „Arhanghelul Raul”, de Ovidiu Eftimie, cu autograful autorului.

De la editura Tracus Arte cel mai vândut titlu este „Acesta este trupul meu” de Liviu Surugiu şi trilogia „Pragul” de Doina Roman iar de la editura Millennium „Eucronoza şi alte nuvele” de Sebastian A. Corn.

Puteți vedea cum a fost la târg AICI.

 

Leave a Reply