Ce găsiți la Final Frontier 2013?

În acest an vă așteptăm la TeCaFi, pe Strada Doamnei nr 9, în Centrul Vechi, cu o ofertă largă de cărți SF & Fantasy, reduceri, comicsuri, lansări de carte, boardgames, sesiuni de autografe, discuții interesante și multe altele.

Editura Tritonic oferă o reducere de până la 70% la titlurile sale, în timp ce de la standul Editurii Paladin puteți achiziționa cărți la prețul promoțional de 25, 9 lei. Iar Nemira a pregătit special pentru Final Frontier un discount de 40% pentru orice carte vă doriți.

Comicsurile ne vor fi aduse de Revista Comics, Comic Book City, comicsmanga.ro și revista Harap Alb continuă. Iar sâmbătă, 23 martie, de la 14:30 sunteți invitați la o discuție despre experiența de a scrie scenarii pentru bandă desenată cu Marian Coman. Cei de la Tarabadejocuri.ro pregătesc un stand mare și plin de bordgames.

Vă mai așteaptă sesiuni de autografe cu autorii SF&Fantasy ai Editurii Nemira, lansări de carte pentru volumele Pasărea Domnului de Mary Doria Russell (Editura Trei), Viață dublă la Veneția de Monica Ramirez (Editura Tritonic), Fata Modificată, de Paolo Bacigalupi ( Editura Nemira) și Fahrenheit 451, de Ray Bradbury (Editura Paladin).

Autori români cunoscuți precum Michael Haulică, Horia Nicola Ursu, Oliviu Crâznic, Eugen Lenghel și mulți alții vor participa la discuții despre creative writing în SF și ce înseamnă să fii traducător. Anul acesta avem și un invitat special de peste hotare: Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria).

Leave a Reply