A noua ediție Final Frontier te așteaptă! – #CititoriiSuntPrintreNoi la singurul târg de carte SF&Fantasy

#CititoriiSuntPrintreNoi la a noua ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF&Fantasy, care adună în fiecare an pasionații de fantastic. Anul acesta ne vedem în week-end-ul 4-5 aprilie la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00.

Posterul Final Frontier - ediția a 9a

Cele mai noi cărți, dar și ediții de colecție ale volumelor cult din SF&Fantasy, artiști români de bandă desenată, demonstrații cu imprimante 3D, cosplay pentru pasionați, stickere, gaming, ateliere și lansări de carte de dimineață până seara. Toate acestea și mai mult de atât, vă așteaptă la a noua ediție Final Frontier.

#CititoriiSuntPrintreNoi la #FF9! Iată ce le-am pregătit:

  • Editurile Nemira, Paladin, Crux Publishing, Berg, Crime Scene Press, Tritonic, Pavcon, UP și Herg Benet te așteaptă cu prețuri speciale și reduceri.
  • Cei mai importanți autori SF&Fantasy ai momentului vor participa la dezbateri și lansări de carte pe tot parcursul celor două zile de târg. Vino să îi cunoști și să participi la sesiunile de autografe.
  • Ai ocazia să vezi live cum funcționează o imprimantă 3D de la ResearchX.
  • Și dacă vrei să pătrunzi și mai adânc în inima lumilor fantastice, Trust Gaming te va tenta cu cele mai noi gadget-uri.
  • Aventurile lui Sărăcel a pregătit o expoziție cu ilustrații haioase special pentru #FF9, iar Crazy Stickers te vor ademeni cu cele mai neașteptate stickere și caricaturi făcute pe loc.
  • Personajele tale preferate prind viață la Concursul de Cosplay din acest an, unul dintre cele mai scifi momente ale târgului.
  • Iar dacă concursurile de cosplay te tentează și pe tine, am pregătit o serie de workshop-uri de cosplay despre cum să-ți faci un costum, cum să intri în pielea personajului, ce înseamnă să faci asta la nivel profesionist și multe altele.
  • 501st Legion – Romanian Outpost – legiunea de soldați ai Imperiului în frunte cu Darth Vader sunt gata să-ți testeze puterea Forței cu numeroase probe și jocuri cu premii.

Invitatul special al celei de-a noua ediții Final Frontier este scriitorul Marian Coman, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți autori SF&F.

Stai cu ochii pe final-frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți marca #FF9. Intrarea liberă!

 

Când: 4-5 aprilie

Unde: Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) – lângă stația de metrou Timpuri Noi

Program: 11:00 – 19:00

 

Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

 

Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Dimitrie Cantemir

Parteneri Media: RFI România, Radio România Cultural, Blitz TVCațavenciiTimes New RomanDescoperă.roRevista Comics, Iqads, Smark, Zile și Nopți, Jurnalul unei cititoare, Galaxia 42, Fan SF.

Super grafica realizată de Scc.comics

Leave a Reply