A doua editie a targului de carte Final Frontier a fost un succes

Week-end-ul trecut, 17-18 martie 2011, a avut loc la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19) cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

La evenimentul organizat de bookblog.ro fanii genului au putut găsi cărți la reduceri, benzi desenate, boardgames, jocuri pe consolă și machete ale personajele îndrăgite și au putut participa la decernarea premiilor Galileo, lansări de carte și discuții pe teme SF & Fantasy.

Final Frontier 2012

Atrași de reducerile de până la 80%, cei peste 1000 de vizitatori au generat vânzări de aproximativ 6000 de euro. Mulți s-au lăsat prinși încă de la intrare de consola pe care puteau testa jocurile dorite, iar cei care au rezistat tentației au ajuns în standul colorat amenajat de tarabadejocuri.ro.

Târgul a fost un prilej de întâlnire pentru pasionații genului, motiv pentru care reprezenantul editurii Nemira a declarat că ”Vin oameni chiar să cumpere, nu să se uite”, iar Horia Ursu de la Millennium Books ne-a îndemnat ca următoarea ediție să dureze trei zile. Pentru cei de la ComicBookCity a fost ”o ediție legendară, deoarece a fost chiar mai bine ca la Gaudeamus în ceea ce privește vânzările”.

Fanii Star Wars costumați în binecunoscutele personaje au dat culoare târgului, iar la un moment dat cu toții făceam parte din marea familie care s-a format anul trecut, la prima ediție Final Frontier, mulți vizitatori participând pentru a doua oară la eveniment.

Dacă anul viitor va avea loc a treia ediție Final Frontier ? „De ce n-ar avea loc, dacă toată lumea a fost mulțumită?”, așa cum a spus Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro

Leave a Reply